Hoe begin ik met golfen

Om te beginnen is het belangrijk, eerst de basis regel van dit mooie spel te begrijpen. Hierbij wordt veel aandacht aan de techniek besteedt. Maar het belangrijkste, zijn de regels met betrekking tot de veiligheid. U moet bij golf goed de regels kennen, u bent namelijk zelf de scheidsrechter. Bij bijna alle golfbanen wordt geëist, dat u in het bezit bet van een GVB{golfvaardigheid bewijs}. U kunt het GVB halen door middel van een clinic of via een golfvereniging. U krijgt tijdens deze opleiding van een golfprofessional een baan permissie. Deze baan permissie is alleen geldig op de baan waar u les krijgt. Als u het GVB gehaald heeft, mag u op alle golfbanen golfen.

4 beste hotels in België

NH Gent Belfort: De levendige stad Gent bevindt zich op een uur rijden vanaf Breda. In deze mooie stad zit hotel NH Gent Belfort middenin het centrum. Op een afstand van nog geen half uur rijden, kunt u kiezen uit 3 fantastische, 18 holes golfbanen van GC Oudenaarde en GC Waregem. Gent is een gezellige stad met vele terrassen en restaurants, waar u uw hart kunt ophalen aan de culinaire hoogstandjes. In het hotel bevindt zich een restaurant, brasserie en gezellige bar. De kamers zijn comfortabel, met compleet ingerichte badkamer, tv, minibar, telefoon en alle kamers hebben airco. Voor de ontspanning na een dag golfen, heeft u in dit hotel de beschikking over een sauna.

Chateau du Lac

Net iets ten zuiden van Brussel, vindt u dit prachtige 5 sterren hotel. De mooie groene natuur en de ligging aan een meer maken dit hotel tot een uitstekende vakantiebestemming voor uw golfvakantie. U heeft hier in de nabije omgeving, de beschikking over 12 golfbanen. Dit is een locatie, die geschikt is voor zowel, een romantische vakantie als een zakelijk uitstapje. U kunt hier heerlijk genieten van de goed bereide maaltijden in een stijlvol ingericht restaurant. Tevens heeft dit hotel een gezellige bar, sauna, binnenzwembad en 2 tennisbanen. U verblijft hier in kamers, die zeer ruim zijn en voorzien zijn van veel sfeer en luxe.

Hotel Dorint Resort Spa Balmoral

Dit groots opgezette hotel, ligt in het wel bekende stadje Spa, te midden van de Ardennen, in een bosrijke, heuvelachtige omgeving. De golfbaan Royal Club des Fagnes, ligt op 800 meter van het hotel. Dit is een van de beste banen die België heeft. Voor de gevorderde golfer, vormt deze golfbaan een ware uitdaging. U kunt bij dit hotel genieten van de rust en mooie natuur die Spa te bieden heeft, maar ook van het gezellige centrum in deze prachtige stad. Er is in het hotel een sfeervolle bar, restaurant, buiten en binnenzwembad, wellness en Beautycentrum, sauna en een schoonheidssalon. De inrichting van de kamers is comfortabel en elegant. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien en er is zelfs een computeraansluiting.

Golfreizen naar België

Als u er lekker even tussen uit wilt, is een golfvakantie naar België zeker het aanbevelen waard. Het is niet al te ver rijden en u kunt er heerlijk eten, golfen en genieten van de prachtige natuur. Voor de verwende golfer is België zeer aantrekkelijk. Op nog geen 2 uur met de auto vanaf Breda, heeft u de beschikking over meer dan 25 golfbanen en vele golfhotels. Van luxe appartementen op de golfbaan en kastelen tot prachtige 5 sterren hotels.

De keuze is ruim

U kunt uw golfhotel boeken in steden zoals: Brugge, Namen, Leuven, Mechelen en Gent of rondom Waterloo en Brussel waar ook een zeer geliefd golfgebied ligt. Als u meer van de natuur houdt kunt u voor de Ardennen kiezen.