Naar de camping in Callantsoog? 5 redenen om te gaan

Kent u de badplaats Callantsoog, gelegen in de kop van Noord-Holland? Nee? Dan wordt het tijd om daar eens op vakantie naartoe te gaan. Deze gezellige kustplaats mag niet ontbreken in het rijtje favoriete vakantiebestemmingen in eigen land! Wij geven 5 redenen om een vakantie te boeken op camping Strand49 nabij Callantsoog.

Bekijk de camping in Callantsoog

#1 Uitgestrekt strand

De Noord-Hollandse kust is er een om trots op te zijn. De kilometers brede stranden en eindeloze duinen zijn ideaal voor een gezinsvakantie. De camping van Strand49 ligt op slechts tien minuten fietsen van het strand van Callantsoog. Maak een heerlijke fietstocht door de duinen en ontdek het prachtige Noord-Hollandse landschap! De duinen zijn ook toegankelijk voor honden en kinderen kunnen hier heerlijk ravotten.

#2 Levendige omgeving

Callantsoog ligt in Noord-Holland, zo’n 12 kilometer onder Den Helder. Dankzij de prachtige ligging tegen de duinen is dit een heerlijke plek om vakantie te vieren. De camping in Callantsoog ligt te midden van andere badplaatsen als Julianadorp, Sint Maartenszee, Groote Keeten, Schoorl, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Ook leuk: rijd naar Den Helder en pak de veerboot naar Texel voor een dagje!

#3 Gezellig centrum

Het centrum van Callantsoog ligt vlak achter het strand. U vindt hier voldoende winkels om naar hartenlust te kunnen shoppen, en aan het dorpsplein liggen verschillende restaurants. Geniet u van een heerlijke pasta bij de Italiaan of gaat u voor een vers gesneden patatje? Callantsoog heeft een ruime parkeergelegenheid, maar een prima alternatief voor de auto is de Kustbus die in het hoogseizoen rijdt. Deze brengt u snel en gemakkelijk van de camping naar Callantsoog.

#4 Ruime kampeerplaatsen

Strand49 is een kleinschalige camping vlakbij Callantsoog met kampeerplaatsen van maar liefst 120 m2. Bovendien heeft u de beschikking over privé sanitair. Op de camping zijn diverse speeltuinen, een campingwinkel en gratis wifi. Bij aankomst rijdt u direct naar uw gereserveerde plaats, dus u hoeft niet te wachten bij de receptie. Het duinlandschap rondom de kampeerplaatsen zorgt voor een optimale beschutting en volop privacy. Heerlijk!

Boek een plek op de camping

#5 Keuze voor meer comfort

De camping nabij Callantsoog beschikt ook over glampingmogelijkheden. Mocht u niet van kamperen houden, dan kunt u ook kiezen voor een vakantiehuis of strandbungalow. De vakantiewoningen zijn ingericht met een comfortabele keuken in een hoekopstelling, één of twee luxe badkamers en een overdekt terras met verlichting. Ze bieden het beste van twee werelden: de vrijheid van een camping nabij Callantsoog, en het comfort van een luxe vakantiehuis. Wat wilt u nog meer?

Ontdek ‘glamping’