Golfen in Ierland

Voor de echte golfliefhebber, heeft Ierland alles wat u zich maar kunt wensen. De prachtigste wedstrijdbanen, de mooiste landschappen, een interessante geschiedenis en veel gezelligheid.

Ontdek waarom Ierland een golfbestemming is, die als een van de belangrijkste in de wereld geld en test hier uw golfvaardigheden uit. Het is terecht, dat Ierland beroemd is, om zijn mooie landschappen, bezienswaardigheden en de mensen met hun eigenzinnige karakters.

Indien u hier op vakantie gaat, zult u niet alleen overtuigd worden van de golftraditie van Ierland, maar het beeld van de baan kwaliteit zult u ook moeten bijstellen. Er bevinden zich hier de meeste zeebanen ter wereld en op de meest spectaculaire locaties, een aantal prachtige wedstrijdbanen.

De 4 beste golfbanen

In alle gedeeltes van Ierland, bevinden zich golfbanen. In totaal 15 accommodaties. Hier krijgt u een overzicht, van de meest interessante golfbaan, in ieder gedeelte van Ierland. 1}Lahinch{old}: In het westen van Ierland, vind u deze uitstekende golfbaan. Lahinch, heeft een kleurrijke geschiedenis en is aangelegd op een perfect terrein voor een zeebaan. U kunt hier uw hart als golfliefhebber ophalen. Op deze baan, zijn diverse professionele, maar ook talloze amateur kampioenschappen gehouden. Lahinch, is een 18 holes traditionele baan, met een blinde par 4 en 5 hole, die tot de topbanen van Ierland hoort, waar de beste spelers ter wereld al gespeeld hebben. De baan heeft een lengte van 6193 meter. U hoeft hier geen lid te zijn om hier te mogen spelen. Het is een professionele baan, waar alle faciliteiten aanwezig zijn, die je als golfer verwacht. Golfen in Ierland Voor de echte golfliefhebber, heeft Ierland alles wat u zich maar kunt wensen. De prachtigste wedstrijdbanen, de mooiste landschappen, een interessante geschiedenis en veel gezelligheid. Ontdek waarom Ierland een golfbestemming is, die als een van de belangrijkste in de wereld geld en test hier uw golfvaardigheden uit. Het is terecht, dat Ierland beroemd is, om zijn mooie landschappen, bezienswaardigheden en de mensen met hun eigenzinnige karakters. Indien u hier op vakantie gaat, zult u niet alleen overtuigd worden van de golftraditie van Ierland, maar het beeld van de baan kwaliteit zult u ook moeten bijstellen. Er bevinden zich hier de meeste zeebanen ter wereld en op de meest spectaculaire locaties, een aantal prachtige wedstrijdbanen.

De 4 beste golfbanen

In alle gedeeltes van Ierland, bevinden zich golfbanen. In totaal 15 accommodaties. Hier krijgt u een overzicht, van de meest interessante golfbaan, in ieder gedeelte van Ierland. 1}Lahinch{old}: In het westen van Ierland, vind u deze uitstekende golfbaan. Lahinch, heeft een kleurrijke geschiedenis en is aangelegd op een perfect terrein voor een zeebaan. U kunt hier uw hart als golfliefhebber ophalen. Op deze baan, zijn diverse professionele, maar ook talloze amateur kampioenschappen gehouden. Lahinch, is een 18 holes traditionele baan, met een blinde par 4 en 5 hole, die tot de topbanen van Ierland hoort, waar de beste spelers ter wereld al gespeeld hebben. De baan heeft een lengte van 6193 meter. U hoeft hier geen lid te zijn om hier te mogen spelen. Het is een professionele baan, waar alle faciliteiten aanwezig zijn, die je als golfer verwacht.

Malone Golf Club:

Deze golfbaan, is gelegen op een prachtig landgoed, in het noorden van Ierland, bij Belfast. In dit park van 100 hectare bomen en grasland, ligt een schitterend meer, wat het plaatje compleet maakt en waarom het een genot is om hier te golfen. Op deze mooie golfbaan, hebben al talrijke golfevenementen plaatsgevonden. De baan heeft een lengte van 6073 meter, par 72 en een 9 en 18 holes mogelijkheid. De vele struiken, bomen en het grote meer waar de laatste 9 holes omheen liggen, maken deze baan, tot een echte uitdaging. 3}County Louth, Baltray: Een links golfbaan, met aan de ene kant de Ierse zee en aan de andere kant de Boyne rivier. Deze golfbaan, ligt op 5 km afstand van het historische stadje Drogheda, in het oosten van Ierland. Als u streeft naar perfectie, kan de zachte verraderlijke wind, u behoorlijk dwarsbomen. Op deze baan, worden jaarlijks de oost Ierse amateurkampioenschappen gehouden. De Baltray golfbaan, staat bekend om zijn golvende greens en de fairways zijn hier onvoorspelbaar. U kunt hier 9 en 18 holes spelen en de baan heeft een lengte van 6300 meter.

Mount Juliet:

en goed onderhouden en prachtig aangelegde golfbaan, in het zuiden van Ierland bij de stad Kilkenny. Deze uitdagende baan, heeft zich al bewezen als top golfbaan, voor veel professionals van over de hele wereld. De golfbaan, is 6675 meter en heeft 18 holes en par 72. De vele waterhindernissen, zijn hier erg verraderlijk en de bomen rond de greens, vereisen ook de nodige techniek. Het beroemde landgoed, waar deze golfbaan, zich op bevind en de vele verschillende hindernissen, maken deze locatie tot een echte trekpleister, voor de golfliefhebber.