Golfen in het vriendelijke België

Naar het buitenland en toch lekker dichtbij. Dan is België, de ideale vakantiebestemming.

Door de gastvrijheid in België, voelt u zich gelijk op uw gemak, of u nu naar Limburg of de Ardennen gaat. Er zijn hier prachtige wandelwegen en fietsroutes, maar ook riviertjes om op te kanoën en prachtige historische steden, die zeker de moeite waard zijn, voor een bezoekje.

Indien u op vakantie bent in België, hoeft u zich geen moment te vervelen.

Voor een uitdagende golfvakantie, kunt u hier ook prima terecht. Of u nu naar de Ardennen, Brussel of de kust van de Noordzee gaat. Overal zijn mooie golfaccommodaties te vinden.

De Golfsport

Golfen, is een fantastische sport, waarbij u de hele dag actief bent, in de frisse buitenlucht. Vooral de laatste jaren, wordt er steeds vaker aandacht aan deze sport besteed. Overal ter wereld, maar vooral ook in Europa, worden steeds meer golfaccommodaties aangelegd. Golfbanen, worden bijna altijd ontworpen, door golfprofessionals, die het golfspel erg goed beheersen en precies weten, wat een golfbaan echt interessant maakt. Daarom is elke golfbaan uniek. Het zijn vaak echte kunstwerken. Met een GolfVaardigheidsBewijs, mag u op bijna alle banen in de wereld spelen. Een GVB cursus, duurt tussen de 2 en 5 dagen.

De 2 mooiste golfvakanties in België

België kent vele mooie golfaccommodaties, die in elk gedeelte van dit gastvrije land te vinden zijn. Of u naar, de Ardennen, Brugge, Brussel of Vlaanderen gaat, overal zijn er in België de prachtigste golfaccommodaties, voor een golfvakantie te vinden.

Brugge

Dit is, een van de mooiste stadjes van België. Brugge, ligt in het noord westen van België, aan de Noordzee kust. U kunt in Brugge, vijf geweldige 18 holes golfbanen bespelen, die allemaal hun eigen karakter trekjes hebben. Deze 5 golfbanen, zijn erg uitdagend en verschillend qua lengte. De kortste golfbaan, is zelfs maar 3760 meter, waar u echter wel alles uit de kast moet halen. Er zijn in Brugge, diverse mogelijkheden, om uw vakantie te kunnen doorbrengen. In het centrum, van deze gezellige kustplaats, biedt Martin’s hotels, voor golfers meerdere mogelijkheden.

Martin’s Relais Oud Huis Amsterdam, ligt in het centrum van Brugge en is een perfecte uitvalsbasis, voor golfers, die van comfort houden. Er zijn 44 kamers, van alle luxe voorzien.

Hotel Martin’s Brugge, is de grotere broer, telt 172 kamers, die van alle gemakken zijn voorzien en ligt ook in het centrum.

Brussel en omgeving

In de omgeving van Brussel, de hoofdstad van België, bevinden zich in een straal van 40 km, maar liefs 14 prachtige golfbanen. Of u nu een beginnende golfer of een ervaren GVBer bent, in Brussel en omgeving, is binnen elk budget, een vakantieverblijf, voor een te gekke golfvakantie te vinden. Voor de ontspanning, na een dag genieten op de golfbaan, heeft Brussel vele gezellige cafés, bars en restaurants.

Hotel Chateau du Lac, is een 4 sterren hotel, dat midden tussen 11 golfbanen ligt Een echte aanrader. Dit sfeervolle hotel, beschikt over 44 kamers, allemaal van airco voorzien en comfortabel ingericht.

Hotel Mercurie Mons, ligt 50 km ten zuiden van Brussel en ligt direct naast een 27 holes golfbaan. Dit hotel, beschikt over 53 zeer luxe kamers.