Ierland als bestemming voor uw Golfvakantie

Ierland, een prachtige bestemming voor uw golfvakantie. Een land met een adembenemend mooie natuur zoals; te gekke maanlandschappen, de kust van de ruige Atlantische oceaan en enorme grottenstelsels.

Naast deze indrukwekkende natuur, is Ierland een prima bereikbare, gastvrije en ontspannen golfbestemming. Op vakantie gaan en golfen, is een perfecte combinatie in Ierland.

Er zijn hier meerdere golf regio’s, met ieder zijn eigen charmes en de golfbanen zijn uniek. Er wordt hier bijna nergens naar een handicap gevraagd en de gastvrijheid van de Ieren, vind u op alle golfbanen terug.

Indien u een (goede) GVB speler bent, is Ierland de bestemming voor uw Golfvakantie.

De 3 mooiste Golf regio’s

1}Cork: In het zuidwesten van Ierland, ligt deze gezellige, gastvrije en goed bereikbare stad. Er zijn hier, in de directe omgeving, 5 mooi aangelegde golfbanen. Zodat u hier als golfer prima aan uw trekken kunt komen. Op 5 km van Cork, ligt Blarney, een plaatsje dat in een rustige vallei ligt. Hier kunt u, uw vakantie doorbrengen, in het prachtige, van hardhout opgetrokken Allcorns Country Home. In het mooie heuvelachtige landschap, ten noorden van Corke, ligt het Ramada hotel. Dit mooie golfresort, ligt aan de Blarney Golf Course. Deze 2 verblijven, zijn van alle gemakken voorzien. ’s Avonds kunt u hier uitgaan in het gemoedelijke Blarney of de bruisende stad Cork. 2. Dublin: Aan de oostkust van Ierland, vindt u deze uitgaansstad, waar het erg gezellig is en u heerlijk kunt golfen op 1 van de 10 prachtige golfbanen, die hier zijn aangelegd. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er in en rond Dublin. Enkele top golfresorts aangelegd.

Carton house

Carton house ligt op het Graven van Kildare landgoed. Dit is een indrukwekkend landhuis, met mooie suites en lounches. In de voortuin van dit prachtige verblijf, liggen 2 van de bekendste banen van Ierland; de Montgomerie{linksbaan} en het mooi ontworpen parkland van O’Meara. Er is hier een spa centrum en u zult hier alle luxe vinden, die u op een golfvakantie nodig heeft. Wilt u dichter bij het centrum van Dublin zitten, is het Castleknock Hotel en Country Club, de beste vakantie bestemming voor u. Dit 144 kamers tellende 4 sterren hotel, ligt direct aan de golfbaan. Het zal u hier aan niets ontbreken.

Waterford:

Het graafschap Waterford, ligt in het zuid oosten van Ierland. In dit mooie Graafschap, liggen 4 uitstekend aangelegde parkland banen. Waterford, wordt ook wel “the sunny east”genoemd, omdat hier de zon het meeste schijnt van heel Ierland. Op een landgoed, direct aan een 18 holes golfbaan, ligt Faithlegg House & Golf Club. Dit luxe golfresort, heeft 82 ruime kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Er is een binnenzwembad, sauna, bar en restaurant. U kunt natuurlijk ook na een heerlijke dag golfen, de geur van de locale restaurants en pubs opsnuiven.

De reis

Ierland, is de ideale bestemming voor een korte golf vakantie. Er gaan dagelijks vliegtuigen naar Ierland. Op Cork, wordt zelfs 2 x daags gevlogen. U kunt kiezen voor vluchten vanuit Nederland, maar vanuit plaatsen in Duitsland zoals; Munster, Dortmund, Dusseldorf en koln, wordt er ook dagelijks gevlogen op Ierland. Het is ook het aanbevelen waard, om in Ierland een auto te huren. Op deze manier, kunt u een golftrektocht maken, langs de mooiste natuur en golfgebieden in Ierland.